13 September 2007

CAN YOU HANDLE ME THE WAY I ARE??



I`m like a bird I`ll only fly away!!
I don`t know where my soul is...
I don`t know where my home is...
and baby all I need for you to know it!!


Da...teško je sa mnom zar ne?
Ma znam, ali ja se neću promijeniti... Samo ću razvijati svoje snove, širiti krila i letjeti kroz ovo vrijeme i prostor koji me ograničuju! Koji ograničuju cijeli naš svijet... Zidovi me više ne drže na jednom mjestu. Više me nitko ne može zaustaviti kad nešto poželim napraviti! Zaželim napravim scenu pred hrpom ljudi? Želim se osvetiti? Želim poljubiti nekoga? Želim pobjeći s nekim daleko od svih ostalih? Pa...ja ću to i napraviti. Bit će to totalno u mom stilu... totano sukladno mojoj osobnosti. Neće to biti osveta, preljub i takve neke stvari... Ali sad kad razmišljam, oduvijek mi je želja cijeli dan lizati mikiće, napraviti s best frendicama takav ludi provod da dignemo opet cijeli Movie Pub na noge... Nađe se još takvih željica! =P
Nađi sebe!! Upoznaj sebe!! Ne stavljaj se u kalup!! Poznate riječi i uzete na znanje...to ne brinite!! Nema više suza za mene. Brijem da je to taj dar koji mi je moja Ivančica darovala onog trenutka kad je zadnji put pomislila na mene...prije nego je vječno utonula u san. Nasmješi se Gogich i veseli se!! Samo je jedan život. Neka ti ne bude mračan... To su njezine riječi i ja sam ih napokon shvatila!! Tjeskoba me može maltretirati...i sva ona prokleta pitanja sumnje i žalosti!! Sve je lažno?! Moj je odgovor sada: Neka je!! Vrijedi!! Vrijedan je ovaj svijet mene i ja sam njega vrijedna!! =)
Pa svijete moj... Gdje počinjemo?! Možda u subotu? Ooooooooooooooo da!!! Listen up!! U SUBOTU 15.RUJNA 2007. NA BUNDEKU SLAVIMO DAN NOVOG ZAGREBA!! SVIRA CRVENA JABUKA!! DOĐITE!! ZABAVITE SE!! (morat će mi dati neku naknadu kaj ih reklamiram =P) Idemo svijete moj? Naravno... Ja, kao kraljica u ovoj Republici Zapruđe, dežuram od 2 popodne!! =P Cya!! =)


Zovu nas ulice, idemo na-napolje!!
Potpetice zvec-zvec-zveckaju!!
Uzbuđenje djevojke trebaju!!


Ovakav neki tulum? Pa...bio je to tulum do neke granice... Ovaj na Bundeku bu milijun puta bolji!! Cuga vam je u prvom grmu desno (da se znate snaći =P=P)... Marac, kaj ti je to u ruci?! Sraaaaaaaaaaaaaam nas bilo!! =P Ko je slikao uopće ovu sliku?? Hehe!! Živio Tvoj-Kvart-Mark (ilivam ga Marquartstein =P)!!!!


2 comments:

Anonymous said...

Ofcourse, I wouldn't want you any other way!

Cmok! :)

m

Anonymous said...

drži se..
da, kažeš, prava se javila..
ne znam.. tu sam.. i kažem.. da te volim.. da mi nedostaješ.. da mi fališ ti da zavrištim s drugog kata.. a već sam treći razred.. i nema smisla.. izgubio se, kao i ja..

..kako je lako biti tako živ, a tako mrtav..