14 May 2007

PRŽI SE SRCE MOJE...OD LJUBAVI TVOJE...



E brate mili, što je vruće ovih dana! Uff...imam takav feeling da će mi duša izgoriti. Već sam se zabrinula za sebe, al i drugima je tak...pa....fiju...nisam jedina. =) ne znam ni kako si pomoći... nemrem spavati... Iako će neki reći da mi to nije od vrućine nego od cuge, al dajte, molim vas, laže selo, lažu ljudi... Kad smo već kod toga, lažu oni oko toliko stvari da je to za ne povjerovati, al prevruće mi je da bi se ljutila...da bih uopće komentirala.
Značajna je stvar da je za tjedan i pol NAPOKON gotova škola!!!! Jedva čekam...živim za taj dan...i za ovaj petak...i za subotu 19.5.......i za nedjelju 20.5........ma joj...idući će dani biti pakleni u punom smislu te riječi (izuzev one male sitnice da ću se ekšuali tamo i preseliti). Al dobro... malo tulumarke, malo cuge, malo dobrog društva...i rashladit ćemo atmosferu...well, barem živim u ugodnoj iluziji!!! =)=)=)=)=)
Eto, trkeljam bezveze neke gluposti. Mislim da je dosta za sad... Ionako me čeka Majka Courage, Camus na srpskom...malo testa iz biologije...malo testa iz matematike...pa zato...adieau!!!
Pozzzzzzzzzzzz do idućeg postića...=)=)=)



1 comment:

Anonymous said...

ej...curo luda si totalno..naravno u pozitivnom smislu.... ugl. valjalo bi te upoznat..super pises... cesto puta se i ja znam osjecat tak nekak...al grgica uvijek helpa.... pozdravljam te... citm te redovito...e da i vidjela sam da ti je bilo super u rimu..moj braco ondje studira..no dosta..ja se raspisala...cmokich... moj blog t je kod grge u linkovima...