05 August 2007

NEDJELJA...BLAŽENA...kHm kHm...NEDJELJA...!!!



Nedjelja, prokleta nedjelja!
Nigdje nikog...pustinja...
U našim snovima
još samo sjećanja!!
Šutimo...mi samo šutimo...
kao da se više ne volimo...
a nije istina...
ja znam da nije istina!!!



Pozdrav svima!!
Da...trebao bi u naslovu biti originalni stih Parnog Valjka, al ajde...to je samo nada da ovaj dan može biti bolji...bolji...bolji...!! Jutro mi je u biti vrlo sumorno i umorno počelo... Kao prvo, nisam oka sklopila...sami neki snovi...vrtila se cijelu noć i budila se svakih pola sata pa i češće... Mislim da me savjest muči jer sam sanjala dotične ljude iz župe kako viču na mene jer me nema u župi i kako sam se izgubila...i svi upiru prstom u mene, a ja...samo stojim... Tako da, tko nije znao, JA sam drvena Marija...barem u nekim situacijama...u nekim drugima samo bježim...to znate iz iskustva!! Onda sam sanjala best frendicu kak se ljuti na mene... Za taj san sam 95% bila sigurna da nije san jer mi je zamjerala sve ono što smo si već rekle... Nekako smo se udaljile... Zato što nisam otišla k njoj na Plitvice iako sam učinila sve da me stara pusti (pa čak i dobila batina)? Ne znam...shvaćam da je u bedu i da joj nije nikako lako i da joj se ja sa svojom sređenom situacijom i samo nekim djetinjastim strahovima gadim, ali...sorry mala, nisam znala da sam već toliko prešla granicu... Ne znam... Ja sam takva...želim svima pomoći i izjeda me strašan osjećaj nemoći kada ne mogu...ja sam takva... I opet neka ljutnja u meni...opet neka tuga...bzvz!!! Još neki snovi i oglasi se budilica...joooooooooooj!!! Moram promijeniti melodiju alarma jer mi se stvarno ne da gibati...naročito ne nakon tako divne muzike koja me budi u 7!!!! Da...dizanje u sedam...Mačak je rekao da me vodi na sajam automobila...ide po neke felge ili nekaj takvog za Kalibru svoju... I po dogovoru šaljem u pola 8 poruku da sam se probudila... Great!! Neka greška na mreži i sad nema čovjek pojma jel poruka poslana ili nije...=( Ništa, pišem novu...poslana...isporučena...odgovor? Nema ga!! Great!!! Odmah sam znala da nekaj definitivno ne ide po planu!! I tako i bi... Uskočio mu neki poslić...nemoj se Gogich ljutiti...blablabla... Naravno da se ne ljutim...ionako sam cijelo jutro s dedom rješavala križaljku...pih... Čini mi se da je on u dosluhu s mojom majkom jer...danas me naime očekuje čišćenje cijele kuće...te naravno čišćenje savjesti!!! Tako da bum navratila i na misu (vjerojatno navečer jer ujutro imam previše posla)...moram još sa svojim Šinkecom na pivu...još jednom sorry (batine su fakat bile gadne, leđa me pekla cijelu večer...cijelu noć) ... Al ne bi o tome!!
Znate, stvarno se nadam da bu dan bio za maaaaaaaaaaaaaalu nijansu bolji nego što je počeo iako postoji ona stara poslovica: Po jutru se dan poznaje..!! Great!! I am doomed!!! Čini se da mi preostaje samo jedna stvar: ostati doma i piti pivu...imam doma hladne Bavarije!!! Opaska urednika: Škrtost je moja najveća vrlina!! =P=P=P=P
Tako da se još tijekom dana čujemo... Danas me hvata neka inspiracija...za pisanjem i za pićem...pa to valja iskoristiti..barem neka blog iz toga izvuće najveću korist... Naravno, tko nije pročitao post o pikulicama ili kockici leda...toplo ih preporučam...malo obećanih kontemplacija i filozofija... Ma, neke moje izmišljotine...sami pogledajte...a sad vas pozdravljam jer me buraz laaaaaaaaaaaaaagano terorizira pa moram gibati s kompa!!

Za kraj par stihova za m. (i oni uvodni)!! Oprosti mi maleni...


I was waiting for so long
for a miracle to come...
You told me to be strong...

hold on...
and don`t shed a tear!!

Through the darkness and good times

I knew I`d make it through...
and a world thought I had it all...

Yes, I did...
I had you...!!

No comments: